DATALOGGERE FOR TRYKK OG TEMPERATUR

For medisinske, farmasøytiske og industrielle applikasjoner

Fra Ebro leverer vi dataloggere for trykk og temperatur. Loggerne er av meget høy kvalitet og tåler temperaturer opp til 150°C (loggerhus Ebro EBI12-serien). Følerne kan registrere temperatur opp til +400°C , og ned til -200°C. For konduktivitetslogger se her >>

Skulle det være behov for å plassere selve loggeren i temperaturer over +150°C, har vi termobokser som beskytter loggerne tilstrekkelig lenge til at målingene dine kan gjennomføres trygt og nøyaktig. 

Loggerne finnes med én eller flere følere, og kan leveres enten med bøyelige metallfølere eller fleksible silikonfølere i ulike lengder. Nøyaktighet, følerdiametre osv. er naturligvis i henhold til normene for validering av medisinske og farmasøytiske produkter og applikasjoner. 

Sammen med programvarene Winlog.med (for rutinekontroll) eller Winlog.validation (TÜV-sertifisert programvare med maler for validering av mange ulike applikasjoner) utgjør loggerne kraftige og brukervennlige verktøy for rutinekontroll og validering av medisinske og farmasøytiske produkter og applikasjoner. 

Under finner du datablad på Ebro EBI12-serien, samt fullstendig katalog. 

Kontakt oss, så setter vi sammen et sett som passer dine behov. 

KONTAKT OSS

Mandag - fredag: 8:00 – 16.00

Telefon Morten R. Øvsteng: 415 62 063

Telefon Ole-Kr. Krukhaug: 916 30 476

E-post: post@valideringsservice.no

  • Facebook

PARTNERE

Valideringsservice er et samarbeid mellom Ing. Westad AS og Jacomedic AS.

Vi utfører validering av autoklave, vaskedekontaminator og andre reprosesseringsmaskiner, samt av kjøleanlegg/kjøletransport etc.

Vi tilbyr opplæring i validering og rutinekontroll, samt valideringssett, elektronisk Bowie&Dick og annet utstyr for deg som gjør jobben selv.

Validering – en viktig del av smittevernet!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

    © 2021   Laget med Wix.com