OM OSS

Vi i Valideringsservice utfører validering av autoklave, vaskedekontaminator og DAC Universal – naturligvis i henhold til alle gjeldende ISO/EN-standarder. Vi tar oppdrag både for sykehus/klinikker og utstyrsleverandører som videreselger tjenesten. Vi bidrar også gjerne i overgangsfaser der dere selv ønsker å starte opp med validering av egne maskiner, men ennå ikke har alt på plass. 

Valideringsservice er også en ressursportal for deg som validerer selv. Vi gir tips og råd til hvordan kravene til rutinekontroll og validering best kan oppfylles, samt forslag til passende utstyr. Vi holder deg også oppdatert på krav og reguleringer. 

 

I tillegg er vi i ferd med å etablere et norskadministrert kurs- og utdanningsopplegg for deg som ønsker å bli valideringstekniker – eller for deg som allerede arbeider med validering, men ønsker å lære mer. 

 

 

 

 

 

VÅRT TEAM

Morten R. Øvsteng

Valideringsingeniør

Tlf. 41562063

Sertifisert for validering av termiske prosesser i autoklave, vaskedekontaminator og DAC Universal. 

Ole-Kr. Krukhaug

Valideringsingeniør

Tlf. 91630476

Sertifisert for validering av termiske prosesser i autoklave, vaskedekontaminator og DAC Universal. 

KONTAKT OSS

Mandag - fredag: 8:00 – 16.00

Telefon Morten R. Øvsteng: 415 62 063

Telefon Ole-Kr. Krukhaug: 916 30 476

E-post: post@valideringsservice.no

  • Facebook

PARTNERE

Valideringsservice er et samarbeid mellom Ing. Westad AS og Jacomedic AS.

Vi utfører validering av autoklave, vaskedekontaminator og andre reprosesseringsmaskiner, samt av kjøleanlegg/kjøletransport etc.

Vi tilbyr opplæring i validering og rutinekontroll, samt valideringssett, elektronisk Bowie&Dick og annet utstyr for deg som gjør jobben selv.

Validering – en viktig del av smittevernet!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

    © 2021   Laget med Wix.com