Hva er fordelene med sanntidslogging?

Oppdatert: 6. aug. 2019

Overvåkning av prosesser «real-time» eller «sanntid» er mulig med radiofunksjonen i de aller fleste trykk og temperaturloggere i den nye EBI-12 loggerserien fra Ebro. Muligheten for sanntidsmonitorering av vaske- og steriliseringsprosesser brukes eksempelvis ved feilsøking eller funksjonstest etter service/reparasjon. Ved å følge prosessen «live» er det enkelt for operatøren og avdekke når i prosessen eventuelle feil oppstår, og ved å bruke flere loggere samtidig vil det også muliggjøre å lokalisere hvor i autoklaven feilen befinner seg.


I en vaskeprosess kan real-time logging eksempelvis brukes for å verifisere at stigningen i prosesstemperatur er korrekt. Slik verifiserer man samtidig at for eksempel vanntilførselen er korrekt oppkoblet.


Selv om man ved vanlig logging får ut det samme resultatet når prosessen er ferdig, spares en god del tid hvis radiologgingen allerede tidlig i prosessen viser at noe er galt. Dermed kan prosessen avbrytes og feilsøking iverksettes umiddelbart.


7 visninger0 kommentarer

KONTAKT OSS

Mandag - fredag: 8:00 – 16.00

Telefon Morten R. Øvsteng: 415 62 063

Telefon Ole-Kr. Krukhaug: 916 30 476

E-post: post@valideringsservice.no

  • Facebook

PARTNERE

Valideringsservice er et samarbeid mellom Ing. Westad AS og Jacomedic AS.

Vi utfører validering av autoklave, vaskedekontaminator og andre reprosesseringsmaskiner, samt av kjøleanlegg/kjøletransport etc.

Vi tilbyr opplæring i validering og rutinekontroll, samt valideringssett, elektronisk Bowie&Dick og annet utstyr for deg som gjør jobben selv.

Validering – en viktig del av smittevernet!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

    © 2021   Laget med Wix.com