Nytt inspeksjonsskop for trange lumen

Validering og rutinemessige tester av hule instrumenter og fleksible skop er viktig for å bevise at prosessene fungerer optimalt. Ved hjelp av nytt og banebrytende utstyr tilbyr Valideringsservice nå også eget skop for digital visuell inspeksjon av hulrom.«Clarus Inspection Scope» er et digitalt videokamera som sitter i enden av en 1.9 mm tykk og 110 cm lang fleksibel ledning. Dette muliggjør visuell kontroll av trange lumen som ikke tidligere var mulig å inspisere. Inspeksjonen kan avdekke feil som indre skader, misfarging og smuss/lort. Utstyret kobles enkelt direkte til en PC, og enkel software gjør det mulig å ta både bilder og videoer for dokumentasjon av affekterte områder.


Inspeksjonsskopet benyttes gjerne i den daglige driften i sterilsentralen, men kan også brukes av servicepersonell og tekniske avdelinger. Ta kontakt med oss for mer informasjon og booking av demonstrasjonsmøte.

25 visninger0 kommentarer

KONTAKT OSS

Mandag - fredag: 8:00 – 16.00

Telefon Morten R. Øvsteng: 415 62 063

Telefon Ole-Kr. Krukhaug: 916 30 476

E-post: post@valideringsservice.no

  • Facebook

PARTNERE

Valideringsservice er et samarbeid mellom Ing. Westad AS og Jacomedic AS.

Vi utfører validering av autoklave, vaskedekontaminator og andre reprosesseringsmaskiner, samt av kjøleanlegg/kjøletransport etc.

Vi tilbyr opplæring i validering og rutinekontroll, samt valideringssett, elektronisk Bowie&Dick og annet utstyr for deg som gjør jobben selv.

Validering – en viktig del av smittevernet!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

    © 2021   Laget med Wix.com