top of page

Sarpsborg fotterapi første fotklinikk ut med validert autoklave!

Milana Kalsina og Sarpsborg fotterapi ble vår første fotklinikk-kunde da hun fikk validert autoklaven sin i begynnelsen av januar.Milana (opprinnelig fra Estland) hadde brukt autoklaven sin en stund, og ønsket å forsikre seg om at den presterer slik den skal. Dette er det kun en prosessvalidering i henhold til gjeldende EN/ISO-standard som kan gi klart svar på.


Milana har bakgrunn som operasjonssykepleier, og vet derfor godt hvor viktig det er å ha orden på vask og sterilisering av utstyr som skal brukes på pasienter – enten det er på et sykehus eller en fotklinikk.


«I Estland kommer det folk og kontrollerer at autoklaven din er validert», forteller Milana, og legger til at hun er overasket over at ingen har spurt henne om noe slikt her i Norge.


Vi i Valideringsservice er veldig glade for å kunne bekrefte at Milanas autoklave gjør jobben sin, og at pasientene hennes kan fortsette å være sikre på at de behandles med sterile, trygge instrumenter. Vi takker for en hyggelig dag på Milanas innbydende klinikk, og kommer gjerne tilbake neste år for revalidering.

Ta kontakt med Valideringsservice for å få tilbud på validering av alle dine reprosesseringsmaskiner. Vi validerer autoklave/dampsterilisator, vaskedesinfektor og DAC Universal.

I tillegg validerer vi endoskopvaskere og avfallsautoklave.


Ta også kontakt om du trenger validering av dypfrysere, kjøleskap/kjølelager eller kjøletransport.


Vår kunnskap – din trygghet!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page